Това е последната седмица преди Новолунието в първия зодиакален знак Овен,

...
Това е последната седмица преди Новолунието в първия зодиакален знак Овен,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 16 до 22 март

Това е последната седмица преди Новолунието в първия зодиакален знак Овен, което ще бъде на на 24 март. Дотогава дните са подобаващи за завършване и привършване на стартирани планове от минал интервал. Това е последна седмица освен за лунния месец, само че и за изминаващата една астрологична година, която стартира с първия знак от зодиака Овен и завършва с Риби. Дните през тази седмица са подобаващи за преосмисляне, Меркурий към този момент се движи непосредствено, само че към момента през знака Риби.

Изисква се нужда от вдишване на персонална отговорност към здравето, ограничение на контактите, отбягване на отрицателни, крайни прочувствени положения и суматоха. През тази седмица в дните от 17 март, планетите свързани с кармата, уроците, предишното и дейностите ще създадат среща в знака Козирог.  Дните до 24 са дни на промяна и промени. Старите структури, финансови или политически се трансформират бързо, давайки място на нещо ново. Намираме се във значим стадий от своето развиване, което ще се отрази на общественият ни статус, кариера, а по този начин също и в персонален проект.

ОВЕН

Седмицата ви подарява с прилив на сила и възторг, само че в това време е належащо нараснало внимание. Конфликтността и напрежението при вас са в сериозна точка. От 20-ти март Слънцето мина във вашия знак на ръководство, Овен. Пред вас се открива нов интервал на обновяване и  деяние, само че най-много след Новолунието в Овен, което е на 24-ти март, а в оптималната степен след рожденият ви ден.  През тази седмица насочете вниманието си към привършване и завършване на стартирани планове, поети задължения, дейности  Движете се в посока опазване и стабилизиране, всяка неверна  стъпка ще води до опустошения. Доверете се на интуицията си и добития опит и отделете време, за решения, свързани с вашето кариерно развиване и обществен статус за в бъдеще. Седмицата е удобна за решение на юридически въпроси, установяване на бъдещи цели, обучение и изпити, връзки с задгранични сътрудници. Избягвайте импулсивни действия и решения, взети под въздействие на яд. Бъдете оптимално деликатни във финансовите интервенции. Нека рисковете ви бъдат премерени. Настъпва смяна в главните ви цели.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица дейни ще бъдат процесите, почнали в миналата. Голяма част от тях  се задействаха преди една година, само че в този момент още веднъж ще ви припомнят за себе си. От вас се желае да вземете нови решения, свързани с  развитието ви. Усилва се вътрешният спор във вас - битка сред остарялата обстановка и смяна към новото. Ако нещо е изпълнило предназначението си във вашия живот пуснете го, а в случай че е значимо и значимо, постарайте се да го запазите като извършите известни взаимни отстъпки.  Уреждане на финансови въпроси или наследствени каузи, може да усилят напрежението ви. От друга страна вашето финансово състояние се усъвършенства. Това може да ев резултати от положени старания в минал интервал или от поддръжка на  авторитетна персона. Положителната вест е, че в случай че желаете смяна на попрището си през седмицата може да получите нови оферти. Повишената ви разпоредителност ще докара до разширение на въздействието ви. Интуицията ви е мощна, тя ще ви покаже вярната посока.

БЛИЗНАЦИ

Желанието ви за смяна е мощно. Засилва се желанието ви  да измененията живота си, да сбъднете ваша фантазия. Засега се постанова да изчакате и преосмислите задачите си. Априлще ви даде нови  благоприятни условия и решения. В тази последна седмица преди Новолунието в Овен, седмица на завършване, за някои ще завърши един стадий от живота ви. Събитията следват своя личен ход, а някои от тях не зависят от вас. Въведете ред във финансите си и в договорните връзки с сътрудниците си. През седмицата ще получите удобна и непредвидена поддръжка. Ново запознанство или човек от предишното ще се появи с предложение, което може да промени посоката ви в бъдеще. Направете разбор на своята съществена активност до тук. Използвайте насъбрани познания, опит и се вслушайте в интуицията си, с цел да можете да изберете посоката. На работното място към момента има неясноти и не всичко е по този начин, както ви харесва. Насочете старания към одобряване на престижа, анализирайте досегашната си активност и внесете нужните промени в бъдеще. Това ще ви донесе обезпечен триумф в кариерното развиване.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР